”Vivacy Laboratories

The advanced manufacturing process (IPN-Like Technology), combining
cross-linked hyaluronic acid and a natural antioxidant, made it possible
for Vivacy Laboratories to develop safe, personalized, and effective products to improve
skin quality at any age …”

Läs PDF

articleplaza
pres-5

”Vivacy Laboratories, on the way to innovation

Vivacy Laboratories explain the benefits of their STYLAGE® range
of dermal fillers and how they restore facial volume and soften
the appearance of wrinkles …”

Läs PDF

”Anti Age

Det finns behandlingar som utlovar att de ska vrida tillbaka klockan ett par steg. Men funkar det? Plazas kvinnas testpanel har testat allt från milda, behagliga ansiktsbehandlingar till nålstick och kemiska peelings. …”

Läs PDF

articleplaza
pres-5

”Gör en fillerbehandling mot dina rynkor

Väldoftande krämer i fina burkar i all ära. Men vill du få rynkfri och spänstig hy krävs en djupare behandling. Med hudfillers får du ett effektivt och långvarigt resultat. …”

https://www.improveme.se/new/magazine/article/8863#1

”Fillers har tagit över plastikkirurgin

Plastikkirurgi kan ofta upplevas som ett drastiskt drag för att förbättra sitt utseende. Därför har fillerbehandlingar blivit ett populärt alternativ. Med fillers kan du till och med skapa illusionen av en mindre näsa. …”

https://www.improveme.se/new/magazine/article/8820#1

pres-4
pres-3

”Populärt bland läkare att jobba med fillers

Allt fler läkare börjar arbeta med fillerbehandlingar vid sidan av sina vanliga jobb. En av dem är Anette Boox. – Jag ville utveckla min kreativa ådra, säger hon. …”

https://www.improveme.se/new/magazine/article/8794#1

”Få vackert leende med fillerbehandling

Läpparna har stor betydelse för dina tänder. Och allt fler tandläkare erbjuder nu fillerbehandlingar. – Det är kul att jobba med hela leendet, säger Dani Toutoundji vid Solna Dental. …”

https://www.improveme.se/new/magazine/article/8758#1

pres-2
pres-1

”Senaste behandlingen med lång hållbarhet

Fillers har funnits i olika former i över 100 år. Stylage är den senaste patenterade produkten. Med flera olika styrkor skräddarsys behandlingen efter varje patient – och ger ett långvarigt resultat. …”

https://www.improveme.se/new/magazine/article/8732#1

Estetisk Kirurgi

2011-02-01

”Skönhetsindustrin är en snabbt växande marknad där många aktörer vill slå sig in för att slå mynt av vår önskan om att se evigt unga ut. Det går att på en kafferast få en quick fix som gör dig tio år yngre i ett nafs.
– När man är ung har man naturligt runda kinder som förändras när vi blir äldre. Då kan man med injektioner få tillbaka volymen och därmed har man vunnit tio till femton år utseendemässigt på en halvtimme, säger Martina Richter, vd för SkinPlan Institutet, samt mångårig erfarenhet som internationell konsult inom fillerområdet.

Det är inte alltid så lätt att hitta rätt i djungeln av fi llers. Som lekman är det omöjligt att från början veta vilken typ som passar just min hud. Det är upp till personalen att bedöma om fillern ska vara lättflytande eller trögflytande och hur mycket volym som behöver sprutas in. …”

Läs PDF

estetisk-kirurgi
aftonbladet

Aftonbladet

2009-05-14

”Trots kristider går skönhetsindustrin på högvarv, och det är rynkorna vi vill ha bort. Snabbt och enkelt. Då väljer vi fillers. På 30 minuter kan en spruta ta bort såväl rynkor och veck som ärr och en sluttande haka.
Skönhetsindustrin tycks knappt ha märkt av finanskrisen och köerna är långa till kliniker som erbjuder snabba och enkla lösningar på problem som rynkor, veck, smala läppar och trötta ögon. Den non-invasiva trenden håller i sig – vi vill ha ingrepp utan kniv, som ger inga, eller korta konvalecenstider. Ett lunchlyft är det bästa, gärna för en hyfsat billig penning.

Fillers är snabba injektioner med få biverkningar som kan åstadkomma allt från fylliga läppar och höga kindkotor till mindre rynkor och jämnare näsa.”

https://www.aftonbladet.se/halsa/article5117915.ab